Monitoring

systems managementIn controle zijn begint met het monitoren van uw ICT landschap. Meten is weten!

Met de monitoring dienst van ARDEBO zult u versteld staan over de informatie die u ontvangt. Wij bewaken niet alleen uw systemen, maar controleren ook op het functioneren van uw werkplekken, servers en netwerk componenten.

In de loop van de jaren zijn er veel veranderingen geweest op het gebied van het beheren van ICT omgevingen. Want waarom zou u meerdere systeembeheerders in dienst hebben die elke week de server events doornemen, disk space controleren etc. terwijl deze processen eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden.

ARDEBO heeft veel ervaring en een duidelijke visie over de inrichting van zo’n monitoring pakket. Het draait niet zo zeer om de leverancier van de software, maar juist om wat uw verwachting is en wat het doel van de tool is. Graag denken wij met u mee over wat eigenlijk zinvolle informatie is en over wat te monitoren. Want wanneer is een melding een ‘critical alert’ en wilt u daar echt midden in de nacht voor uit bed worden gebeld? Wat u er uiteindelijk mee wilt bereiken is dat de ‘user experience’ hoger wordt en de inspanning lager.

 

Heeft u behoefte aan informatie betreffende uw huidige monitoring pakket of interesse om monitoring software aan te schaffen? Neem dan contact op om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

 

diagraminfo-center-3-lrg

kaseya